Keuken afvoer

Keuken wastafel afvoer met plastic plug.

Dit product kost € 6,50

Afvoer filter

Kleine stukken levensmiddelen die in de pluggat glijden, zijn een gemeenschappelijke boosdoener van een langzame afvoerbak. Dit afval is een perfecte manier om de losse voedingsmiddelen op een eenvoudige maar effectieve manier te beheersen. De handige handgreep maakt het mogelijk om de mandjeslijm uit te halen en het gevangen voedsel en puin los te maken zonder puinhoop of gedoe. Deze filter kan ook worden aangebracht om het pluggat volledig te blokkeren. Geschikt voor gebruik bij de meeste wastafels is dit keukenafval alleen verkrijgbaar in chroom, zoals aangegeven in de afbeelding.

Dit product kost € 7,80

Wastafel afvoer

Deze wastafel afvoer is de perfecte oplossing voor elk bekken met een overloop. Het afval en de plug zijn beide vervaardigd in massief messing en verchroomd.
Het bevat een ketting om uw stekker aan het bassin te bevestigen en is geschikt voor gebruik bij de meeste bekkens en wordt aangesloten op elke stanardval, inclusief onze wastafels die in onze vuilnisafdeling worden weergegeven. Gegarandeerd voor 10 jaar.

Dit product kost € 7,90

Chrome bad afbvoer

Chroom afgewerkte bad afvoer met plug.

Dit product kost € 7,20

Doucheputje chroom

Vervaardigd in massief messing en verchroomd, is dit douchesputje ideaal voor gebruik bij de meeste douchebakken met 50mm afvoer. Deze afvoermaatregel meet 40 mm lange draad x 70 mm diameter flens. Dit doucheputje is uitstekend waar voor je geld en zorgt ervoor dat je de afwerking op je badkamer kunt toevoegen.

Dit product kost € 8,50

Badafvoer

Zoals modern wordt de minimalistische styling steeds vaker in de badkamers van vandaag, dus schone lijnen zijn de sleutel om succes te behalen. Onze TS badafvoer en vulmiddel is van uitstekende kwaliteit, waardoor het perfecte afwerking op uw badkamer wordt geleverd.
Dit is een badafvoeropening gecombineerd met de overloop en clickerafvoer. Het vereist een extra mengklep, doucheklep of warme en koude kranen om de waterregeling voor de badvulling te voorzien.

Dit product kost € 46,70

Badvuller

Deze badvuller gecombineerd met afval en overloop heeft een extra voordeel, het projecteert slechts 33 mm van de kant van je bad. Het vereist een extra mengklep, doucheklep of warme en koude kranen om de waterregeling voor de badvulling te voorzien. Als u uw bad gebruikt om te zwemmen en te douchen, hebben we een keuze uit thermostatische douchekleppen met ingebouwde diverters. Hiermee kunt u deze badvuller bedienen en uw douchen hebben allemaal nodig van een enkele doucheklep voor het ultieme gebruiksgemak en minimaal ontwerp.

Dit product kost € 133,90

Badvuller met afvoer

Deze badkamerkranen van het Home of Ultra zijn ontworpen met eenvoud en minimalistisch ontwerp, en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kunnen zonder problemen een moderne badkamerinrichting aanvullen. Deze Quest Freeflow badvuller is een ideale oplossing voor degenen die de ultieme minimalistische look nodig hebben. Met dit systeem ontvangt u de warme en koude bediening (met enkele hendelhandgrepen die overeenkomen met uw kranen) om de waterregeling voor het bad te geven en een bad vulopening gecombineerd met een overloop en pop-up afvoer.

Dit product kost € 141,38

Verlenging afvoer

Met moderne, minimalistische badkamerontwerpen die zo populair zijn geworden, heeft dit op de voorgrond geluidsgezette, lichte lijnen in de badkamer gebracht. Onze XT-collectie luxe, exclusieve badafvoer en badvullers zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit en bieden de perfecte, ongekompliceerde afwerking. De XT-badvullers met pop-up afval worden geleverd met dubbele lengterichting voor baden tot 9 mm dik.

Dit product kost € 46,70