SL3 wastafelkraan

Met de eenvoud als hoofdrol, zijn onze nieuwe SL3 wastafelkraan klinisch in uiterlijk en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De slanke hefboom is makkelijk te bedienen en te bedienen en met zijn schone, eenvoudige lijnen biedt het de perfecte minimale look in elke moderne keuken.

Deze keuken wastafelkraan wordt geleverd zonder afval, wij raden u aan om uit onze afval- en vuilnisafdeling te kiezen. De totale hoogte van deze keukenmengkraan is 350 mm en het projectie van het midden van het lichaam naar het midden van de tuit is 185 mm. Het wordt geleverd compleet met kraanverbindingen en alle uitrusting voor bevestiging aan uw keukenbak of werkblad. Als u deze keuken aanpakt, knipperen we naar een werkblad. Wij raden aan dat een 35 mm diameter gat geboord wordt.

Deze kraan kost € 58,17

Trafalgar monoblokke

Deze keukenkraan maakt deel uit van een assortiment dat perfect past bij elke traditionele keuken met functionaliteit, duurzaamheid en goede prijs.

De warme en koude indices die zijn geïntegreerd in het ontwerp van dit assortiment, garanderen een veilig gebruik, waardoor de kans op onbedoelde schoudingen wordt verminderd, zelfs bij uitgebreid gebruik, waardoor deze geschikt zijn voor zowel commerciële als huishoudelijke instellingen.

Deze keukenkraan wordt geleverd zonder wastafel, wij raden u aan om te kiezen uit de selectie die in onze afval- en vuilafdeling wordt weergegeven.

Deze kraan kost € 68,45

Creta wasbak kraan

Uitgevoerd in Italië, aan de veeleisende technische normen gemengd met moderne schoonheidseffecten in de hele stijl, zijn de Clearwater eigentijdse keukenkranen een grote waarde voor uw geld.

Deze klassiek eigentijdse ontworpen keukenkraan beschikt over een draaibare tuit, enkele hendelbesturing en past elke moderne keuken moeiteloos aan. Het wordt geleverd zonder afval; Wij raden u aan om te kiezen uit onze rubriek afval en vallen.

De Creta wasbak kraan heeft een totale hoogte van 150mm en het projectie van het midden van het lichaam van de tuit is 220mm.

Deze kraan kost € 68,-

Bristan Regency keukenkraan

De traditionele uitstraling van deze Bristan Regency keukenkraan zorgt voor elk keukenontwerp. Het is een dubbele stroom en beschikt over een aantrekkelijk gebogen zwenkdoek, de kruiskopbesturingshandgrepen zijn duidelijk aangegeven op de indexen om ervoor te zorgen dat warm en koud duidelijk is omschreven. Deze Regency Mixer Kraan is een zeer goedkope keuken wastafelkraan en biedt uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Deze Regency keukenkraan wordt geleverd zonder stopper.

Deze kraan kost € 78,73

Vitro Monobloc wasbak kraan

Uitgevoerd in Italië, aan de veeleisende technische normen gemengd met moderne schoonheidseffecten in de hele stijl, zijn de Clearwater eigentijdse keukenkranen een grote waarde voor uw geld.

De Vitro Monobloc wasbak kraan heeft een elegante zwanenhalspuit en een frisse tweelinghendel.

Verkrijgbaar in chroom of geborsteld staal afwerkingen, deze wastafelmenger heeft een totale hoogte van 346mm en het projectie van het midden van het lichaam naar het midden van de tuit is 190mm. Het wordt geleverd zonder afval; Wij raden u aan om te kiezen uit onze rubriek afval en vallen.

Deze kraan kost € 78,73

Manhattan keukenkraan

Deze tweevoudige keukenmengkraan heeft een draaibare tuit en bevat keramische schijfkleppen die slechts een kwart draai van de handgrepen vereisen voor uw gemak. Deze keukenkranen in Manhattan worden geleverd zonder stopper.

De totale hoogte van deze keukenmengkraan is 245 mm en de uitsteeksel van het midden van het lichaam naar het midden van de tuit is 220 mm.

Deze kraan kost € 90,11

Bristan Ruby keukenkraan

De Bristan Ruby keukenkraan biedt u een draai op de gebruikelijke continentale keukenkeuzekranen. De eenvoudige, slanke hefboomhandgreep zorgt voor een bijna minimale designwending aan deze stijl van kraan.

De Ruby single-handgreep keukenwasbak mixer beschikt over een draaibare buis, is enkelstroom en bevat een enkele terugslagklep. Het is uitgerust met een keramische patroon voor uw gebruiksgemak en eenvoudig temperatuurbereiding. Deze Ruby keuken wastafelkraan wordt geleverd zonder afval, wij raden u aan om uit onze afval- en vuilnisafdeling te kiezen.

Deze kraan kost € 74,-

Bristan Value club

Deze Bristan Value club budget keukenkraan is dual flow. Het goed gebalanceerde ontwerp heeft een aantrekkelijke bochtige draaibare tuit, met inbegrip van metalen besturingshendels die duidelijk met rood en blauw op de indices gemarkeerd zijn om te voorkomen dat warm en koud duidelijk wordt omschreven. Deze Club budget keuken mixer kraan vertegenwoordigt uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een zeer goed geprijsde dual flow keuken wastafelkraan.

De hoogte van deze keukenmengkraan aan de onderkant van de tuit is 182 mm en de uitsteeksel van het midden van het lichaam naar het midden van de tuit is 215 mm.

Deze kraan kost € 61.54

Mercia Qt keukenkraan

Wat kan deze kraan:

  • Chrome.
  • Geschikt voor lage en hoge druk.
  • Minimale 0,1 bar vereist.
  • 360 graden draaibare tuit.
  • Keramische schijfkleppen.

Deze kraan kost € 53,-