Onze Badkranenkranen worden zorgvuldig gekozen om u de allerbeste selectie van Basin Kranen en Mixers, Badvullers en Bad Douche Mixers te bieden tegen de beste prijs. Wij garanderen een snelle levering, zal altijd proberen te vergelijken met een concurrentprijs en een 14 dagen geld terug garantie bieden …

LA3 wastafelmixer

De LA3 wastafelmixer biedt een schoon, onderscheidend maar volledig geremd design. Met het eenvoudige ronde lichaam, gladde spuit en handgreep voor handgreep is het gemakkelijk om bijvoorbeeld schoon te maken en te onderhouden.

Het is een opvallende aantrekkingskracht door het pure ontwerp, maar vooral is er geen compromis op de kwaliteit van componenten die gebruikt worden om een kraan te leveren die simpelweg een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is.

Deze kraan kost € 71.89

Bristan 1901 3 Hole Basin Mixer

Bristan 1901 3 Hole Basin Mixer in een chroomafwerking (N3HBASCCD) Een prachtige traditionele wastafelsmixer set voor badkamer wastafels compleet met een pop-up afval.

Net als bij het origineel is dit ook gegoten van massief messing en verchroomd met witte keramische indices en alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt. Maar Bristan voegde ook het beste toe dat de 21e eeuw te bieden heeft met de 1901 bassinmengerkraan, ver gevorderde techniektechnieken.

 

Deze kraan kost € 174.57

X2 wastafelmengkraan

De X2 wastafelmengkraan levert een echt eclectische uitstraling, die een twist is op het traditionele badkamerkraanontwerp. De gewaagde kruishandgrepen passen precies samen met het cilindrische lichaam en een elegant gebogen draaibare tuit om een wastafelmixer te maken die een echte viering is van het allerbeste in modern badkamerontwerp.

Met zijn schone, lichte lijnen maakt deze X2 monobloc-bakkenmixer niet alleen een ontwerpafschrift in uw badkamer, maar ook de definitieve afwerking en tegen een betaalbare prijs.

Deze kraan kost € 81,-

X2 muurkraan

Deze X2 muurkraan zorgt voor een echt eclectische uitstraling, die een twist is op het traditionele badkamerkraanontwerp. De gewaagde kruishoofden passen precies samen met de gebogen tuit om een wastafelmixer te maken die een echte viering is van het allerbeste in modern badkamerontwerp. Met zijn schone, lichte lijnen zorgt deze X2 wastafelmixer niet alleen voor een ontwerpafbeelding in uw badkamer, maar ook voor de definitieve afwerking en voor een betaalbare prijs.

Deze kraan kost € 103,74

Bristan Colonial

Het elegante detail van de Bristan Colonial-badkamerkranen geeft een traditionele focus op alle stijlvolle badkamers. De aandacht voor detail bij het reproduceren van deze traditionele mixers en kranen is ongeëvenaard. Van het detail in de warme en koude handgrepen tot de styling van de tuit maakt u een middelpunt voor uw badkamer.

De totale hoogte van deze wastafelmenger is 110mm en het projectie van het midden van het lichaam naar het midden van de tuit is 140mm. De hoogte naar de onderzijde van de tuit is 85 mm. De Bristan Colonial Monobloc Basin Mixer wordt geleverd compleet met een wastafel pop-up afval en is verkrijgbaar in een keuze uit chroom (zoals afgebeeld in de afbeelding) of vergulde afwerkingen.

Deze kraan kost € 116,25

Scoop infrarood wastafelkraan

Deze Scoop infrarood wastafelkraan maakt gebruik van een betrouwbaar, makkelijk bedienbaar systeem. Deze aanraakvrije kraan is zeer effectief in het behoud van een goede hygiënische en water efficiëntie, een zeer effectieve functie, met name voor de commerciële wasruimte instellingen.

De mixer is enkelvoeding en ideaal voor gebruik met een ondertemperatiele mengklep indien temperatuurgestuurd warm water nodig is.

Deze kraan kost € 168,80

Quadrato badkranen

De nieuwe Quadrato badkranen bieden sterke hoeklijnen en hoge kwaliteitskwaliteit. De moderne moderne stijl, duurzaamheid, uitstekende klep voor geld en waardevolle eigenschappen voor waterdoeltreffendheid.

De ¼ draai keramische patroonventielen zorgen voor een gladde vloeistofwerking, terwijl de nog steeds duidelijke warme / koude markeringen nog steeds onbeduidend verminderen. Deze collectie badkranen is ongetwijfeld stijlvol maar toch milieuvriendelijk tegelijkertijd met minimale gedoe of moeite.

Deze kraan kost € 133,50

Knightsbridge-badkamerkranen

Net als bij de originelen zijn deze kranen en badkranen gegoten van massief messing, dat is dan verchroomd en alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt. Het is de nauwgezette aandacht voor detail die het verschil maakt – een elegante, leunende tuit aangevuld door de klassieke kruishandgrepen die prachtig door witte indices worden afgestemd. De Knightsbridge-badkamerkranen maken de geest van een verfijndere tijd nauwelijks vast.

Deze kraan kost € 109.57

PL4 mini bassin

De PL4 mini bassin mixer emuleert dat lang gevestigde continentale ontwerp dat nog steeds zo populair is vandaag. Het zachte vouwlichaam dat zo nauw met de delicate tuit combineren en een enkele, stevige hendelbesturingshandvat om een eigentijds centrumstuk voor uw badkamer te leveren. Ondanks de zeer redelijke prijs hebben we geen compromis op kwaliteit gehad. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit keramische schijfcartridge, zodat u ervoor zorgt dat u met elke toepassing een soepele werking krijgt.

Deze kraan kost € 42,22